Optimin omistuspohja vahvistuu

Hyvä Optimi Talouspalvelut Oy OPT:n yhteistyökumppani,

Optimi Talouspalvelut Oy OPT:n omistussuhteissa tapahtui muutoksia vuodenvaihteessa. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Janne Grönroos on lujittanut yhteistyötään Optimin kanssa tulemalla yhtiön osaomistajaksi yhtiönsä Lightning Accounting Oy:n kautta. Janne ja Samuli ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2018.

Jannella on vahva osaaminen Business Intelligence –ratkaisuista kuten Power BI:sta, joiden hyötyihin asiakkaamme pääsevät jatkossa kiinni osana Personal Business Trainer –palveluitamme. Näiden ratkaisujen avulla asiakkaamme pystyvät johtamaan liiketoimintaansa tiedolla pörssiyritysten tapaan. Business Intelligence -ratkaisut mahdollistavat eri järjestelmien tiedon yhdistämisen (kuten taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien) ja valtavien datamassojen muuntamisen havainnolliseen muotoon. Tämä antaa johdolle selkeän näkymän yrityksen kriittisiin menestystekijöihin ja avaimet liiketoiminnan kehittämiseen. Käytännön esimerkin yhdestä Power BI -ratkaisusta löydätte Lightningin kotisivuilta yhteiskäytössämme olevasta Netvisor vai Procountor -laskurista.

Jannen osaamisella vahvistamme myös lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan prosessejamme. Hän pitää huolen siitä, että asiakkaidemme osalta sähköisen taloushallinnon ohjelmiston hyödyt – kuten automaation hyödyntäminen – ovat optimaalisella tasolla. Tavoitteemme on kehittää laadusta tinkimättä palvelujamme siten, että asiakkaamme aikaa kuluu kuukausi kuukaudelta hallinnolliseen työhön vähemmän.

Omistajapohjan muutos ei vaadi toimenpiteitä yhteistyökumppaneiltamme. Janne vastaa olemassa olevista asiakkuuksistaan sekä työtehtävistään kuten aiemmin.

Asiasta tiedottavat lisää tarvittaessa:

Samuli Simolin +358503420344

Pekka Mäkelä +358449756604

Janne Grönroos +358505759275

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@optimitalous.fi

Ystävällisin terveisin,

Optimi Talouspalvelut Oy OPT

Haluatko tietää lisää?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.

Lue lisää blogistamme

norjan vuorimaisema

Kirjanpitäjä etätyö

Nykyaikainen tilitoimisto ei kaipaa enää tänäpäivänä fyysistä toimistoa, josta käsin kirjanpitoa asiakkaille tuotetaan. Tänä päivänä nopeat yhteydet, nykyaikaiset modernit ohjelmistot ja datan hallinta mahdollistavat tilitoimiston

Lue lisää »