Kirjanpitäjä etätyö

Nykyaikainen tilitoimisto ei kaipaa enää tänäpäivänä fyysistä toimistoa, josta käsin kirjanpitoa asiakkaille tuotetaan. Tänä päivänä nopeat yhteydet, nykyaikaiset modernit ohjelmistot ja datan hallinta mahdollistavat tilitoimiston tehokkaan pyörittämisen täysin etänä. Tarvittaessa asiakas voidaan tavata livenä, joko asiakkaan luona tai erikseen tapaamista varten varatussa tilassa. Optimi Talouspalveluilla jokainen kirjanpitäjä työskentelee etänä.

Marika kiinnostui etätyö mahdollisuudesta

Optimi Talouspalvelut sai vahvistusta tiimiinsä Marika Kiiveristä kesällä 2021. Marika hoitaa Optimi Talouspalveluilla muutamien yritysten kirjanpitoa, sekä lisäksi myy tilitoimistopalveluja niin uusille kuin nykyisillekin asiakkaille.

Etätyö mahdollisuus oli iso vaikuttaja kun Marika valitsi uutta työpaikkaansa. Pienten lasten äitinä hän arvostaa sitä, ettei työmatkaan kulu arvokasta vapaa-aikaa ja mahdollisuutta viettää kuukausittain aikaa Norjassa tehden töitä sieltä käsin.

Täydellistä työntekijän arvostamista, kun pystyy tekemään töitä siellä missä onkaan!

Marika Kiiveri

Marika on aiemmin työskennellyt pitkään OP Pohjolassa monipuolisissa pankkialan töissä ja hänellä on vahva rahoitusosaaminen. Hänellä on osaamista niin ulkomaankaupanrahoituksesta kuin myyntirahoituksesta, mutta myös kokemusta löytyy perinteisempien pankkilainojen osalta.

Marika on työskennellyt myös projektirahoituksien kanssa ja hakenut useita kehittämishankkeisiin liittyviä rahoituksia entisten työnantajien palveluksessa. Hän on myös perustanut Pieksämäelle yrittäjäyhteisön EAKR-rahoitteisen projektin turvin. Tällä hetkellä Marika työskentelee osan työajastaan Pieksämäen yrittäjäyhteisö Hovissa, joka on syntynyt projektin päätyttyä avoimille markkinoille.

Yrittäjänä ja työnantajana Marika on toiminut 8 vuotta, joten pienyrityksen arki on hyvinkin tuttua. Perheyritystä pyörittäessä on eteen tullut varsin monet yrittäjyyteen liittyvät ongelmat, toki myös onnistumiset. Lisäksi tilitoimistoa Marika on päässyt kolmesti omalla yrittäjäurallaan vaihtamaan.

Oma perheyritys luotiin tyhjästä ja kasvettiin jopa 1,5 miljoonan euron liikevaihtoon ilman ulkopuolista velkaa. Kassanhallinta piti olla kunnossa! Osaan siis helposti samaistua Optimin gryndaaja asiakkaiden ongelmiin, koska oma liiketoimintamme oli myös projektiluontoista urakointia.

Marika Kiiveri

Marika on työskennellyt myös strategisena ostajana ja viimeisempänä kansainvälisen yhtiön talouspäällikkönä ennen Optimi Talouspalveluille siirtymistä.

Vapaa-aikana Marikan löytää sisätyön vastapainoksi yleensä ulkoharrastusten parista. Paras vuoden ajoista on ehdottomasti kevät, jolloin pääsee laskemaan kirkkaille hangille. Luonto on lähellä Marikan sydäntä ja retkeily kaikkina vuodenaikoina kuuluu niin lasten kuin aikuisten kesken harrastuksiin. Kesällä Marikan voi löytää myös metsäpoluilta maastopyörällä ja yleensä matkassa kulkee aina kamera.

Vapaalasku harrastuksena on todella monipuolinen. Ylöspäin skinnatessa kerkeää ihastelemaan maisemia, samalla usein tunteja kestävä nousu toimii fyysisenä treeninä. Huipulla uurastus palkitaan ja vapaalaskun paras osuus alkaa, kun saa heittää karvat pohjista pois ja kääntää sukset alamäkeä kohti!

Marika Kiiveri

Kirjanpitäjä etätöissä on nykyaikaista työntekoa

Optimi Talouspalveluilla jokainen työntekijä työskentelee etänä kotona ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus rytmittää päivänsä omaan tarpeeseen sopivaksi. Optimi Talouspalvelut on kehittänyt työnohjaukseen ja -seurantaan nykyaikaiset ohjelmat, joiden avulla työnteko on sujuvaa ja itseohjautuvaa. Säännöllisesti kuitenkin pidetään yhteisiä Teams palavereita, joissa etänä tavataan kollegat, sekä muutaman kerran vuodessa tavataan ihan livenäkin. Tarvittaessa apu on kollegalta aina saatavilla!

Työ on itsenäistä, mutta silti tiimissä tehtävää. Optimi Talouspalveluilla jokaista asiakasta hoitaa asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, mutta taustalla on aina muitakin, jolloin varmistetaan että esimerkiksi äkillisissä sairaustapauksissa yksikään asiakkuus ei jää hoitamatta ja kaikki työntekijät voivat lomailla hyvillä mielin!

Optimi Talouspalvelut rekrytoi jatkuvasti lisää kirjanpitäjiä

Optimi Talouspalvelut kasvattaa liiketoimintaansa jatkuvasti ja tarvitsee kokeneita talousasiantuntijoita lisää tiimiinsä. Varsinkin jos olet gryndausalan tai IT-alan kirjanpitoon jo syvemmälle sukeltanut, ota rohkeasti yhteyttä!

Haluatko tietää lisää?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.

Samuli Simolin

Samuli Simolin
+358 50 342 0344
myynti@optimitalous.fi

Optimi suomen vahvimmat

  Lue lisää blogistamme

  kirjanpitäjä optimilla

  Kirjanpitäjä

  Artikkelissa kerromme, millaista työskentelyä kirjanpitäjä tekee Optimi Talouspalveluilla. Modernia kirjanpitäjä työskentelyä Optimilla kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa kutsutaan talousasiantuntijaksi. Koska perinteinen kirjanpitäjän ammatti automatisoituu ja digitalisoituu jatkuvalla

  Lue lisää »

  Procountor vai Netvisor?

  Tämän artikkelin tavoitteena on kasvattaa taloushallinto-ohjelmistoa miettivän tietoisuutta kahdesta hyvin tavallisesta ohjelmistosta. Moni asiakas vertailee keskenään Procountor- ja Netvisor-ohjelmistoa. Kumpi on parempi, vastaus ei luonnollisesti

  Lue lisää »